Δωρεάν Παροχές

Pre-Junior

Για μαθητές Νηπιαγωγείου, Α’ και Β’ Δημοτικού. Η τάξη PreJunior έχει ως στόχο να αγαπήσουν οι μαθητές/τριες τα Αγγλικά. Η τάξη αυτή έχει διάρκεια 1 ώρα εβδομαδιαίως και είναι εντελώς Δωρεάν. Ελάτε να ξεκινήσουμε το ταξίδι των Αγγλικών μαζί διασκεδάζοντας και μαθαίνοντας. 

Τεστ επιπέδου

Θέλετε να μάθετε το επίπεδο των γνώσεων σας στα Αγγλικά, στα Γερμανικά ή στα Γαλλικά για εσάς ή τα παιδιά σας; Ελάτε στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών μας και πραγματοποιήστε ένα τεστ επιπέδου εντελώς Δωρεάν. Η βαθμολογία σας βγαίνει άμεσα και ενημερώνεστε κατευθείαν για το επίπεδο που βρίσκεστε. Τα τεστ επιπέδου διενεργούνται για όλες τις ηλικίες. Η θεματολογία του τεστ επιπέδου διαμορφώνεται από την ηλικία του/της κάθε υποψήφιου/ιας. Κλείστε άμεσα ραντεβού.

Πρώτο Μάθημα Ιδιαίτερου

Ξεκινήστε τα ιδιαίτερα μαθήματα σας είτε δια ζώσης είτε online με το πρώτο δοκιμαστικό μάθημα να είναι εντελώς Δωρεάν. Η προσφορά ισχύει για όλες τις ηλικίες και για όλα τα επίπεδα. Για τους ενήλικες δίνεται επιπλέον πρόσβαση στην πλατφόρμα μας έτσι ώστε να έχουν άφθονο υλικό σε ακουστικά και τεστ για περισσότερη εξάσκηση.

Quality Time

Κάθε εβδομάδα πραγματοποιείται 1 ώρα επιπλέον διδασκαλίας για τους μαθητές και μαθήτριες που έχουν αδυναμίες ή απορίες. Στόχος του Quality Time είναι η ενδυνάμωση των μαθητών/τριών καθώς και η επίλυση των αποριών αν τυχόν υπάρχουν. Το Quality Time διενεργείται για όλα τα επίπεδα.